Irresistible «Elevator»

I 2012 lagde jeg musikkvideo for de herlige jentene i Irresistible (som nå heter Aries). Jeg var nitten år og sulten på erfaring, derfor kontaktet jeg disse jentene og spurte om de var interessert i en musikkvideo. Aldri hadde jeg trodd at et slikt sammarbeid skulle føre til evig vennskap, jeg har blitt så glad i disse jentene at du aner ikke! Lise, Hanne og Ingri har blitt en av mine nærmeste venner etter dette og jeg har aldri møtt noen mennekser som jeg har blitt så fort glad i! Sjekk ut videoen og fortell meg hva du syntes?

Irresistible Elevator Joakim Kleven

Jentene var med i MGP i 2012 med denne låta, de var også med i X Factor 2010 og nå prøver de lykken i London. Disse jentene kommer du til å se mer til, det kan jeg love!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.