Ett år siden jeg ga ut min egen musikkvideo!

I dag er det akkurat ETT ÅR siden jeg ga ut «Scream it Out». Sjukt å tenke på at jeg faktisk har en egen låt og musikkvideo der ute!! Videoen har nå 23 000 visninger på youtube og 10 000 streams på Spotify + at låten faktisk var på top 50 itunes en liten periode. Det er jo litt gøy å tenke på da! Drømmen min er å skape film som tar opp temaer som står meg nært. Kampen for full aksept for homofile, lesbiske, bifile og transseksuelle er et av de.

Joakim Kleven Scream it Out

Du skal ikke være redd for å vise din kjærlighet og du skal ikke straffes eller trakasseres for å elske noen av samme kjønn. Jeg er stolt av musikkvideoen og så utrolig takknemlig for at alle jeg kjenner har vært med på å dele den! Så tusen hjertelig takk!! <3 Behind the scenes video kommer på bloggen snart! For dere som ikke har sett videoen, hva syntes dere?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.