Anette-Maries birthday party!

For en kveld det var i går! Vi feiret min vakre Anette-Marie i går på Vérité på Aker Brygge. Jenta mi fylte 29 år i går og det var utrolig gøy å bli kjent med alle vennene hennes. Bra folk!

Anette Marie Antonsen

Mystoryen min i går var ganske lættis, haha, dør av Anette Marie! Hahahaha! For dem som enda ikke følger henne så MÅ dere følge @tingjegliker. Jeg dukker nok opp der av og til skal du se! Fikk meg forresten en ny BFF i går, nemlig råsexy Carina Dahl, hu var mye mer gæren enn jeg trodde! Hahaha, I love her already!

Anette Marie Antonsen

1 kommentar

  1. Du, er guttenanettemarieliker blant disse bildene? Ser en stk Anette og en stk mann som ser forelska ut 😉 Haha, er kanskje ikke han da… Haha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.