Stella Mwangi «Lookie Lookie»

Stella Mwangi sin musikkvideo «Loookie Lookie» er en av de første musikkvideoene jeg klippet. Jeg fikk jobben via regissøren Frederic Esnault som jeg har jobbet ganske mye med gjennom årene, han må vel være blant de største norske musikkvideoregissørene i Norge. Han har laget maaange musikkvideoer!! Han er dødsflink! Husker så godt at jeg var så spent på å klippe denne musikkvideoen, den kom ut like etter Stella Mwangi hadde vært med i Eurovision Song Contest i 2011.

Det var stort for meg da, husker også den hadde premiere på VGTV- 18 år gammle Joakim spamma facebook med linken til VGTV hvertfall. Gøy å tenke tilbake på det, nå ser jeg jo mange ting som kunne blitt gjort bedre- men er ganske fornøyd med klippingen fordet. Det er jo grenser på hvor mye man kan gjøre med klipping til en musikkvideo som var filmet på kun TO TIMER! Hahaha!

Stella Mwangi Joakim Kleven

Gøy å se at videoen pr. dags dato har over en million visninger. Hva syntes dere? Hørt låta før?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.