Stockholm x IsaDora

Joakim Kleven sophie elise isachsen

Stockholm med disse tre her er helt awesome! Gud så glad jeg har blitt i Sophie Elise, Fetisha og Stephan. Vi er i Stockholm for et event for IsaDora Makeup, der Stephan er hosten. Det var 40 svenske bloggere og oss på eventet, gjett hvem som ble der ut hele natten? Oss såklart! Free champagne all day, loved it!

Joakim Kleven sophie elise isachsenJoakim Kleven sophie elise isachsenJoakim Kleven sophie elise isachsenJoakim Kleven sophie elise isachsenJoakim Kleven sophie elise isachsenJoakim Kleven sophie elise isachsenJoakim Kleven sophie elise isachsenJoakim Kleven sophie elise isachsen

2 kommentarer

  1. Fetisha Williæms

    Sååååååå kose kos med deg bibbi!!!!!! VI TAR EN TUR TIL ALTA SNART <3333333333333

    1. joakimkleven

      God how I love you! AND US! :**** <3 <3 ALTA NEXT ASS!!! hahahahhaha!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.