Tonight is the night!

Yeah baby! Kvelden der alt kan skje- er i kveld, det er nemlig klart for VMA! Vi glemmer aldri det berømte Madonna og Britney kysset i 2003 eller da Miley Cyrus kom ut av en bamse, så ut som en baby og twerket noe voldsomt på Robin Thicke ti år senere. Eller hva med den gangen Beyonce kastet mikrofonen etter en opptreden i 2011 og viste frem sin gravide mage for aller første gang? Vi glemmer heller aldri da Kanye West stormet opp på scenen mens Taylor Swift tok imot prisen for beste kvinnelige pop video og ropte frekt ut «BUT Beyonce had one of the best videos of all time!!». Pinlige eller superunderholdene øyeblikk som dette er det som gjør MTV Video Music Awards til en av de sjukeste prisutdelingene noensinne.

MTV VMA

Drømmen må være å vinne en VMA, lage en dritfet musikkvideo for en av popdivaene. Ray Kay vant sammen med Britney Spears for «Till The World Ends» i 2011. Utrolig kult å tenke at en nordmann faktisk har vunnet en «moonman»!

Skal du se på ikveld? Har du noen favoritt VMAs øyeblikk?

Jeg håper så sykt på overraskelser i kveld! Tenk om Justin Bieber gir oss verdens beste nyhet og kommer ut av skapet?? Eller om Britney Spears kommer ut med ny musikk? Who knows! Jeg gleder meg hvertfall!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.