Kreta, Malia (dag 1)

Joakim Kleven UnitedBloggers

Tenkte jeg måtte dele noen bilder fra kvelden i går. Jeg og Martine gikk egentlig bare rundt i området og tittet. Vi bor veldig fint til, kun fem minutter unna hovedgatene (som jeg må innrømme er preget av mye turisme, haha!), men vi bor sånn til at vi ikke hører noe støy fra gatene, noe som er veldig digg! Slenger ved noen bilder vi tok, lover å ta mye bilder på turen.

Martine Dyvik Joakim KlevenUnited BloggersJoakim Kleven Hellas 2015Joakim Kleven United Bloggers

Nå må jeg stikke å møte Martine på stranda, vi skal bare fortsette å kose oss maks! Følg meg gjerne på snapchat @joakimkleven om du rett og slett ikke får nok, haha! Vi legger bare ut «Vi har det så koselig» bilder, virkelig verdt å se altså. Klokken er halv tolv lokal tid (vi ligger en time forran dere), ha en fin dag fine folk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.