De siste 24 timene

18:00 Penger, pass og mobil. Jeg er klar for avreise. Jeg og Martine har bestilt spontantur til Hellas. Vi fant flybilletter og 4 netters overnatting på hotell for kun 1200 kroner hver! Så hæsjtag Yolo som vi er måtte vi jo bare dra!

19:00 Jeg ankommer leiligheten til Martine på Bislett, jeg legger ifra meg bagasjen og passet mitt hos henne. Flyet vårt går syv på morningen, jeg er tidlig ute kan man si. MEN det er en grunn til det- bestevenninen min Sandra skal feire bursdagen sin og det er om litt under en time. Og jeg skal jo selvfølgelig være med. Festen er heldigvis rett i nærheten av Martine, jeg stikker ditt.

20:00 Balkan musikken er i gang og jeg føler meg hjemme. Gud, så herlige disse jentene er!!

22:00 Fem shots later. Her er det ti jenter og en homse, stemningsnivået er på topp og innestemme finnes ikke. Verdens beste Sandra får kleine fylla taler (inkludert en fra meg) og Sandra dør som vanlig av latterkrampe.

Joakim Kleven

01:00 Vi er på byen (husker ikke hvor som vanlig!) Jeg føler meg så sykt yolo og tenker at dette er så sykt kult: ”Jeg skal til Kreta om seks timer folkens!” Alle kjente (og ukjente) fikk høre det fra meg for å si det sånn.

02:45 Jeg går fra byen (etter å ha danset alt for mye) og rett til Martine. Jeg har gnagsår og må innrømme at jeg er ganske full (sorry Mamma). Heldigvis er det ikke så langt å gå?…

04:00 Nydusja, ferdigordna og noe mer skjerpa tar vi bussen til Jernbanetorget. Jeg forteller om hvor sykt awesome denne kvelden har vært til en litt mer trøtt Martine som kun har sovet to timer.

05:00 Vi er på Gardemoen. Her ble jeg veldig trøtt, Martine ble mer våken. Vi hadde god tid før flyet gikk og planla hvordan MyStoryen vår skulle være, det er jo ikke hver dag man gjør detta!

Joakim Kleven

07:30 Endelig går flyet, jeg sover og siklet sikkert halve turen til grekerland.

14:00 Vi er framme og har endelig sjekket inn på hotellet Det er jo dritfint her, hvertfall med tanke på at det er så billig! Og de som jobber her er herlige!

15:00 Jeg og Martine har kommet oss ved bassenget! Finally! Etter å ha snappet hvor fint vi har det lå vi der som et gammelt ektepar. Her skal vi kos oss! Resten av dagen brukte vi på å slappe av og bli litt bedre kjent med byen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.