Velkommen til joakimkleven.no!

Joakim Kleven

Endelig er dagen her, jeg har startet å blogge for United Bloggers! Jeg har lenge vurdert å blogge om hverdagen min som regissør & fotograf og i det siste har jeg vært mye involvert med forskjellige bloggere som gjorde at UB var interessert i å møte meg. De som jobber der er så utrolig hyggelige, jeg føler meg faktisk hjemme allerede! De har tilbudt meg muligheten til å jobbe på kontoret deres på Aker Brygge når som helst og jeg har i tillegg fått min egen agent der. Jeg har en god følelse på at dette kommer til å bli veldig bra!

For dem som ikke kjenner meg så må jeg jo introdusere meg selv. Mitt navn er Joakim Kleven, jeg er 22 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg jobber som freelance film- regissør & klipper og har bla. laget nettserien «Sweatshop» som vant Gullruten for «Beste Reality» i år. Jeg har også jobbet med med flere kjente artister som Alexander Rybak, Madcon, Stella Mwangi, Alexandra Joner og Sophie Elise Isachsen. Jeg ELSKER å filme, fotografere og reise og det er nettopp det bloggen min kommer til å handle om. Jeg har sterke meninger og elsker å skravle. Jeg er en person som er både/og & enten/eller.

Joakim Kleven

So there you go! Håper du vil være med å følge min hverdag som sulten filmskaper. Hjertelig velkommen til joakimkleven.no!

Joakim Kleven

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.