VIXEN BLOG AWARDS 2016

Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016

Ingen over, ingen under. Dama mi eier. Elsker deg!

Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Joakim Kleven Vixen Fetisha Williams Robin Bøe robinboeeJoakim Kleven Vixen Fetisha Williams Robin Bøe robinboee

Sjekk ut flinke Robin Bøe, killer fotograf! Genserne er trykket hos Nils.no. Jeg og Fetisha som står bak designet 😉

Joakim Kleven Vixen Fetisha Williams Robin Bøe robinboeeSophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016Sophie Elise Isachsen Joakim Kleven Vixen Blog Awards 2016

Last night was epic. Videoblogg fra Vixen kommer om noen dager.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.