Evig vennskap

Ingri Rønning Lise Viktoria Hagen Hanne Rindal Ree Joakim Kleven Aries

For en helg!! Herregud, så gøy vi har hatt det! Ingri og Hanne kom tidlig på morningen og jeg overrasket dem med Golden Circle billetter til Rihanna konserten. Vi var alle helt i hundre, vorset hjemme hos meg og tok på oss det drøyeste antrekket vi hadde. Jeg gikk rundt med en indianer jakke, med håndjern hengende på den superkorte shortsen jeg hadde klippet opp selv. Det drøyeste antrekket hadde Lise, en sort netting kjole med kun BH og truse under, elsker det!

Ingri Rønning Lise Viktoria Hagen Hanne Rindal Ree Joakim Kleven Aries

Vi var super gira fra da vi kom og til konserten var ferdig. Vi sto ti meter unna scenen, i midten, så vi hadde perfekte ståplasser. Vi ble alle helt satt ut når Rihanna begynte å synge, i starten av konserten står hun i et glassbur hengende over publikum. Hun hang rett over oss, så på det beste var jeg kun to meter unna dronninga sjæl (hilsen superfan!) OG jeg vet hun så på oss i to-tre sekunder når hun sto der og sang «Sex with me». Jeg holdt begge henda i været, med håndjernet mitt og skrek som faen! Fy søren for en konsert og for en kveld, Rihanna var helt rå live! Etter konserten var ferdig dro vi sammen med Johanna og lillesøsteren hennes Emilie på Jeager og når vi kom hjem var vi helt skutt.

Ingri Rønning Lise Viktoria Hagen Hanne Rindal Ree Joakim Kleven Aries

På søndagen bestemte vi oss for å være i byen hele dagen. Vi satt flere timer på Aker Brygge, drakk vin, skravla, spiste mat og spilte yatzy. Da kom Sophie (en venninne av meg fra Stranda) som var i Oslo denne helga. Hadde ikke sett henne på over et år, så det var veldig koselig.

Ingri Rønning Lise Viktoria Hagen Hanne Rindal Ree Joakim Kleven Aries

Videre dro vi på Kontraskjæret og så Frankrike vs Island. Har aldri vært å sett kamp på Kontraskjæret før (jeg er virkelig null interessert i fotball), men det var sjukt bra stemning der og jeg møtte flere kjente.

Ingri Rønning Lise Viktoria Hagen Hanne Rindal Ree Joakim Kleven Aries

Hver gang jeg er sammen med Lise, Hanne og Ingri kjenner jeg at jeg får så sinnsykt mye energi. Vi deler samme verdier, jobber beinhardt for å nå målene vi har satt og heier på hverandre hver eneste dag. Vi ler så og si kontant når vi er sammen, disse jentene er bare tvers igjennom nydelig og positive hele tiden. De er venner jeg kommer til å ha hele livet mitt, jeg er så ufattelig glad i dem alle tre! Gleder meg allerede til neste gang, skal dra på besøk til Trondheim engang i august. Nå må jeg pakke og gjøre meg klar til avreise, jeg drar nemlig til Tyrkia i morgen med familien, gleder meg! Vi blogges <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.